Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Borduren - borduur software
Artistitch
Artistitch.com :: welcome!. pe-design cd-books and cd-pbooklets by loes van der heijden
http://www.artistitch.com
Buzztools
Buzz tools, inc
http://www.buzztools.com/default1.asp
EQ6 quiltsoftware
Electric quilt 6 - detailinformatie. wilma karels borduren en quilten is een postorderbedrijf voor borduurpakketten met een winkel voor borduren en quilten. er worden ook cursussen en workshops gegeven op het gebied van quilten.
http://www.wilmakarels.nl/productinfo/EQ6.php
Embird Holland
:: anneke's designs, embird + handleidingen ::
http://www.embird-holland.nl
Hobbyware
Hobbyware, inc. web site. provider of 'pattern maker for cross stitch'. counted cross-stitch design/charting software for the hobbyist, professional, and machine embroidery enthusiast.
http://www.hobbyware.com
Pcstitch
Pcstitch: premier cross stitch software. home of pcstitch: the finest cross stitch software available today!
http://www.pcstitch.com
PictureCraftwork
PictureCraftwork
http://www.PictureCraftwork.com
Gerelateerd
 • Dit was het nieuws - PS4 firmware en Dragon Age dlc
  Wat is er deze week allemaal gebeurd op gamegebied. We spitten de week voor je door en zetten de belangrijkste nieuwtjes voor je op een rijtje. Dragon Age
 • 'Twee geloven op één kussen, daar slaapt de duivel tussen'
  Geloof, DNA, blauwdruk, taal... De essentie die naar voren is gekomen tijdens de tweede Duurzaam Gebouwd Round Table discussie, is dat op alle niveaus binnen de organisatie dezelfde motivatie geintegreerd moet ...
 • ADO Den Haag huurt Portugese aanvaller
  ADO Den Haag heeft de eerste nieuwe speler binnen sinds de overname door het Chinese investeringsbedrijf United Vansen.
 • Basacikoglu vier jaar naar Feyenoord
  Bilal Basacikoglu is de eerste grote aankoop van Feyenoord deze zomer. De Rotterdammers maken een bedrag van ongeveer 3,5 miljoen euro over aan SC Heerenveen voor de 19-jarige rechtsbuiten, die voor vier jaar tekent in De Kuip. Het toptalent werd gistermiddag al medisch (goed)gekeurd, nadat hij in de ochtend afscheid had genomen van zijn ploeggenoten in het Abe Lenstra-stadion. ?Dit is echt heel mooi, het is snel met me gegaan. Al moet ik eerst nog tekenen??, liet een verheugde Basacikoglu in alle haast weten.
 • Ron Vlot 'beduusd, verbaasd en verrast' - Regio
  Regio-voetbal.nl: Ron Vlot 'beduusd, verbaasd en verrast'
 • Tweede editie Mega Hobbyfestival in Berkel en Rodenrijs
  Op zaterdag 2 en zondag 3 mei wordt in de 'Oostmeerhal' in Berkel & Rodenrijs voor de tweede keer het grote Hobbyfestival gehouden. De standhouders vullen de mar
 • Arbiter Vink trots op historische 'HawkEye-treffer'
  Pieter Vink was zondag content met het feit dat hij bij Feyenoord-NAC Breda de eerste scheidsrechter in de eredivisie was die een treffer goedkeurde door doellijntechnologie.
 • Borduren, maar dan anders
  Vanaf 15 november 2014 t/m 1 maart 2015 zijn in de merklappengang van het Historisch Museum de Bevelanden te Goes een aantal borduurlappen te zien van Geertje Westra. Geertje Westra staat bekend om haar bijzondere ontwerpen, improvisatietechnieken en gebruik van vele verschillende borduursteken. Daarnaast is er ook een ministeckwerk te zien van haar neef, Gerrit Hansma. Gerrit Hansma heeft maanden gewerkt om een borduurpatroon van het Zeeuws leesplankje om te zetten in ministeck. De openingstijden van het museum zijn van maandag tot en met vrijdag van 11.00 tot 17.00 uur en op zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.
 • Oproep voor nieuw op te richten Creaclub